Heko Dakbedekkingsbedrijf B.V - De dakdekker voor uw dakbedekking, goten, isolatie, renovatie van kunststof (EPDM of PVC), bitumen (SBS of APP) of groendak (Sedum) aangesloten bij VCA, Vebidak, Dakgroep 90 en Komo centraal gelegen in de regio Hendrik Ido Ambacht (HIA), Zwijndrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Ridderkerk en Barendrecht.

Milieuvriendelijke dakbedekking

Heko Dakbedekkingsbedrijf biedt diverse mogelijkheden tot het verbeteren van het milieu door toepassing van diverse typen daken.
Een bekend voorbeeld zijn de groen daken, maar als dat niet is gewenst of mogelijk is, dan passen wij bijvoorbeeld dakbanen toe van Evalon®.
Deze dakbedekking is vooral bekend door zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo zijn er geen weekmakers en chloriden toegepast.

Tevens heeft Evalon® onder andere de eigenschap om buitenwarmte goed te isoleren, waardoor u bespaard op aircokosten. Daarnaast is het leverbaar in diverse kleuren waarbij het mogelijk wordt om ook vanuit de lucht duidelijk herkenbaar te zijn (bijvoorbeeld voor de satellieten werkzaam voor Google Earth).

HEKO milieuvriendelijke dakbedekking