Heko Dakbedekkingsbedrijf B.V - De dakdekker voor uw dakbedekking, goten, isolatie, renovatie van kunststof (EPDM of PVC), bitumen (SBS of APP) of groendak (Sedum) aangesloten bij VCA, Vebidak, Dakgroep 90 en Komo centraal gelegen in de regio Hendrik Ido Ambacht (HIA), Zwijndrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Ridderkerk en Barendrecht.

HEKO Dakrenovatie

Complete onderhouds- en renovatieprojecten realiseren is waar Heko Dakbedekkingsbedrijf zich op heeft toegelegd.

Heko Dakbedekkingsbedrijf verzorgt naast het dakbedekkingswerk ook het bijkomende loodgieters- en timmerwerk, wanneer bijvoorbeeld een compleet woningblok gerenoveerd dient te worden.

Wij hechten veel waarde aan een eerlijk en objectief advies. In een uitgebreide offerte krijgt u tot in de kleinste details informatie over alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, inclusief bouwfysische en windbelastingsberekeningen. Zo komt u bij de uitvoering van de werkzaamheden niet voor verrassingen te staan.

Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, gemeenten, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen.
Ook hebben wij een aantal historische gebouwen in onderhoud die jaarlijks worden geïnspecteerd en gerenoveerd.

Wilt u weten wat Heko Dakbedekkingsbedrijf voor u kan betekenen? Neemt u dan (uiteraard geheel vrijblijvend) contact op voor een hoogstpersoonlijke kennismaking.

HEKO Dakrenovatie